Referenties

Als ontwikkelaar van Cyber Security oplossingen ben je altijd de grenzen van de techniek aan het verkennen. Overheden proberen dat gelukkig te stimuleren, maar voor een technisch bedrijf is het vrijwel onmogelijk om een weg te vinden in de vele mogelijke regelingen. Uiteraard worden we regelmatig benaderd door partijen die aanbieden daarbij te helpen, maar daar zijn we altijd huiverig voor geweest. Via ons netwerk zijn we in contact gekomen met Hanegraaf Advies vanwege de louter goede ervaringen bij zakenpartners.
Hanegraaf Advies heeft een fantastische kennis van alle regelingen die er zijn. Hun grote meerwaarde zit in het feit dat ze zeer goed in staat zijn het technische aspect direct te mappen op het juridische, een kwaliteit die je zelden tegenkomt.
Alle zorgen worden uit handen genomen en de benadering is zeer persoonlijk. Na een intake gesprek gaan ze meteen aan de slag en weet je direct waar je aan toe bent en wat de eventuele kosten zijn. Transparant en effectief !

Hanegraaf Advies heeft ons begeleidt bij het aanvragen van de subsidieregeling (SDE+) voor de circa 6000 zonnepanelen wat uitstekend verliep met een zeer succesvolle uitkomst.

We zijn erg tevreden dat alles wat wij doorzetten, goed wordt opgepakt en opgevolgd. Daarnaast zijn er ook veel succesvolle EIA subsidies aangevraagd en gehonoreerd. Hanegraaf Advies is een fijn bedrijf om mee samen te werken.

Hanegraaf Advies begeleidt Nutrilab al jaren voor het aanvragen van WBSO- en DHI-subsidie. Wij kennen Hanegraaf Advies als een zeer professioneel bedrijf met zeer goede mensen. Er is veel kennis aanwezig en tot nu toe is elke aanvraag zeer succesvol verlopen. De medewerkers van Hanegraaf zijn betrokken en werken proactief. De aanvraag wordt tevens door Hanegraaf Advies zelf uitgevoerd. Dit ervaren wij als heel prettig. Zij weten de juiste woorden te kiezen. De door henzelf ontwikkelde tool voor urenregistratie van de lopende projecten werkt heel fijn en neemt veel werk uit handen.

Ik heb meerdere subsidie-specialisten gesproken in mijn selectie-traject. Hanegraaf Advies was de enige partij die zich niet beperkte tot alleen WBSO-subsidie. De andere partijen die ik sprak gaven aan dat andere subsidieaanvragen 'toch geen zin hebben ivm de kleine kans op succes'. En dat geeft precies het verschil aan: Hanegraaf Advies bestaat uit specialisten die ervoor gaan. En dat loont, want inmiddels hebben we al verschillende jaren een WBSO-subsidie, en heeft Hanegraaf Advies voor ons een schitterende MIT-subsidie weten binnen te halen voor onze startup SensorTeam. Het document dat gemaakt is voor deze MIT-aanvraag is een erg goed verhaal, en is gebaseerd op slechts enkele gesprekken. Hierdoor konden wij lekker door met ontwikkelen. Zo moet het!

Hanegraaf Advies is voor ons al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van subsidies. Ze bieden op dit vlak een goede ondersteuning en uitgebreide kennis

Jan Hanegraaf en zijn team zijn van grote waarde voor ons bedrijf, waar het gaat om advies over subsidieaanvragen en het verzorgen van alle benodigde handelingen voor een succesvolle toewijzing. Ze helpen ons op een persoonlijke manier om alle procedures op een juiste wijze te doorlopen en wijzen ons effectief op naderende deadlines door het jaar heen. Deze pro-actieve houding helpt ons om bij de les te blijven, terwijl wij ons kunnen blijven focussen op het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten binnen onze webapplicaties. Hanegraaf Advies is goed bereikbaar bij vragen en informeert ons regelmatig over nieuwe regelingen. Zo hebben we recent nog een internationaliserings onderzoek uitgevoerd, wat ons waardevolle inzichten heeft opgeleverd.